OVER ONS

Marloes Tijink

Als pedagoog, en moeder van twee kinderen, heb ik veel ervaring opgedaan in het bestuderen en begeleiden van kinderen en jongeren in hun ontwikkeling. Op jonge leeftijd wordt al van jou verwacht dat je een studiekeuze kunt maken, maar dat is natuurlijk hartstikke moeilijk!

Daar wil ik je heel graag bij helpen. Samen kijken we waar je krachten, talenten en interesses liggen en welke mogelijkheden daarbij zouden passen, zodat jij vol vertrouwen de eerste stap kunt zetten naar een mooie toekomst!


Camille Overduin

Je stapt met zo'n ander gevoel je studie in als je weet en voelt dat wát je gaat doen, datgene is wat bij je past, en dat het de juiste keuze is. Ik weet zelf hoe het voelt als je het allemaal niet zeker weet. Wat zou ik vroeger zijn geholpen als ik zelf de Kieswijsanalyse had gemaakt!

Daarom ben ik zo enthousiast over de Kieswijsmethode. We bekijken samen met jou uitgebreid jouw kwaliteiten en ontdekken wat je talenten zijn en waar jij energie van krijgt. Zodat je met nieuw verkregen inzichten, een studiekeuze kunt maken.